Obnovljeno
Neobay Magnetno Prilagodljiva Mačka Vrata Remen i Kvaka, Jednostavnije Alternativa od Unutrašnjih Mačka Vrata i Ljubimca Kapije (Uvodi u Sekundi ), Držim Pas Iz Kutija i Mačka Feeder.

Neobay Magnetno Prilagodljiva Mačka Vrata Remen i Kvaka, Jednostavnije Alternativa od Unutrašnjih Mačka Vrata i

Disponibilidad del producto: Dostupno za naručivanje
KM 11.19

???????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????? ???????????? ???????????????????? : Neobay ljubimca vrata pojas mi pomaže da se držim tvoj pas iz Kutija .. ili Mačka Feeder (ako pas je neznatno veće od mačke) za korištenje prilagodljiva vrata remen da otvorena vrata pravilno, razlika je dovoljno širok tako da mačke mogu lako ući, i uske toliko pasa i bebe ne može proći.Savršeno rešenje za Kitty imati privatnosti. ????????????????-???????????????????????????????????? ???????????? ???????????????? ???????????? ???????????? ???????????????? : Uvodi u sekundi.Samo peel s sobi.Spriječiti ljubimce od ulaska i ostaviti vrata otvorena noću, čime previše svetla da uđe iz lobbys noć svjetla.Spriječiti ljubimce iz se zarobljen u sobi do zatvaranja vrata i štetne tepih i vrata.Kako da vratimo naše dlakavo momci da živimo zajedno mirno u kući je veliki izazov, ima li od sljedećih scenarija koji maltretira tvoj život?.Pas grickalice mačjoj kakici iz smeća box Dog gutaju sve mačke food Clumsy mačka je uvek zarobljeni od unutrašnjih mačka vrata.Pas suze odjeću ili cipele.Mačka je plakati i imao bezbedan prostor da ostanem kao smeta štene.Ako to zvuči poznato, vreme je za Neobay Prilagodljiva Ljubimca Vrata Remen!.Držite vrata otvorena malo sve vreme dozvoliti vazduh i vrućina da cirkulirati.Napravi stanje gde novi krzneni član obitelji i starih članova da poznaju polako.drži djecu u jednu sobu, ali neka životinja unutra ili van.Pravila da tvoje kućne ljubimce dolaze i odlaze na dodijeljena sobu po rasporedu.Zadržati i psa van djeco sobi.Spriječiti ljubimce od ulaska i ostaviti vrata otvorena noću, čime previše svetla da uđe iz lobbys noć svjetla.Spriječiti ljubimce iz se zarobljen u sobi do zatvaranja vrata i štetne tepih i vrata.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru

PRILAGODITI TVOJ LJUBIMAC JE PRISTUP : U Smart Door karakteristike programiran selektivno ulaz, izlaz i autozaključavanje opcije.MIR : U Smart Door radi sa vodootporne Smart Key nosio na tv

Scroll